Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Comenįa la Mostra de Cuines de Calviā

Dijous, 8 d'abril de 2021 

ARRENCA UNA NOVA EDICIÓ DE LA MOSTRA DE CUINES DE CALVIÀ AMB LA PARTICIPACIÓ DE 31 RESTAURANTS ELS DIVENDRES D'ABRIL DE DIFERENTS NUCLIS DE CALVIÀ

Alguns establiments ofereixen també la possibilitat de menjar per emportar de manera que la gent pugui seguir gaudint de la Mostra a casa, recollint el seu menú al restaurant escollit

Teniu més informació de la ubicació dels establiments i detalls dels menús clicant damunt la imatge o a visitcalvia.org

Demà divendres comença una nova edició de la Mostra de Cuines de Calvià que tindrà lloc durant quatre divendres consecutius d'aquest mes d'abril, a diferents nuclis de la localitat.
En aquesta edició de la Mostra participen 31 establiments que oferiran un menú complet a preus populars (12, 14 o 16 €). A més de menú principal, alguns dels restaurants ofereixen també menús alternatius, vegetarians o sense gluten. Alguns també disposen de menús infantils a 5 €.
A l'igual que en la passada edició de Nadal, alguns establiments ofereixen també la possibilitat de menjar per emportar de manera que la gent pugui seguir gaudint de la Mostra a casa, recollint el seu menú al restaurant escollit. Aquesta és una opció que permet, d'altra banda, celebrar la Mostra en horari vespertí, quan, en aquests moments, els establiments no poden oferir sopars al seu propi local.
La Mostra de Cuines de Calvià és una cita anual en què es dóna protagonisme a la gastronomia elaborada a Calvià a més de visibilitat als restaurants del municipi, i que, en aquesta ocasió, adquireix encara més gran importància per promoure el consum local i donar un impuls a l'economia del municipi.
-El divendres 9 d'abril participen tres restaurants de Cas Català, Illetes i Son Caliu.
-El divendres 16 d'abril participen deu restaurants de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer.
-El divendres 23 d'abril participen deu restaurants de Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles.
-El divendres 30 d'abril participen onze restaurants de Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà, Illetes, Cas Català i Son Caliu.

Es recomana fer la reserva amb la màxima antelació.

Facebook: Mostra de Cuines Calvià