Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Es convoquen els Premis rei En Jaume 2021

Dimarts, 13 d’abril 2021

ES CONVOCA LA XIX EDICIÓ DELS PREMIS REI EN JAUME 2021 DE FOTOGRAFIA, CÒMIC I TEATRE

La temàtica d'enguany se centra en el Calvià desconegut, indrets recòndits o de difícil accés

Es convoquen per quart any consecutiu els recuperats Premis rei En Jaume, constituint aquesta la seva XIX edició. L'objecte del certamen és el d'impulsar la creació artística en diferents disciplines, fomentar l'activitat cultural del municipi i donar-lo a conèixer des de diversos aspectes: històric, geogràfic, lúdic o natural. En l'edició anterior es varen incorporar les categories de Còmic i Teatre a la ja existent de Fotografia, que es mantenen en aquesta nova convocatòria.

En cada edició s'estableix un tema amb l'objectiu de generar coherència i vinculació entre les diferents categories. Per a l'any 2021, el tema escollit és «Calvià desconegut: espais urbans recòndits, amagatalls naturals a terra i a la mar, racons desconeguts o de difícil accés». El jurat valorarà especialment que les obres presentin aquesta temàtica comuna, ja sigui d'una manera literal o metafòrica. També es valorarà la presència de valors ecològics, de respecte mediambiental, sostenibilitat o reciclatge, de manera visual o argumental, en els projectes presentats, complint l'Agenda 21.

El termini de presentació de les obres participants en les categories de Còmic i Fotografia serà del 7 al 17 de juny. El termini de presentació de les obres participants en la categoria de Teatre serà del 28 de juny al 8 de juliol. Els projectes podran presentar-se per correu electrònic, per correu certificat o per agència de transports.

Per veure les bases de la convocatòria, feu clic a la imatge

Les dotacions són les següents:
Premi rei En Jaume de Còmic: 1.200 € + publicació de l'obra + 100 exemplars per al/la autor/a.
Premi rei En Jaume de Fotografia: 1.000 € + exposició a l'Ajuntament.
Premi rei En Jaume de Teatre: 3.000 € + residència teatral + estrena amb taquilla per a la companyia.

Durant la darrera setmana d'agost es durà a terme la inauguració de l'exposició, i el lliurament de premis es realitzarà dins el programa d'activitats de les Festes del rei En Jaume.