Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Consulta els nous horaris: Generador i Skatepark

Divendres, 30 d'abril de 2021 

Novetats en els horaris i condicions d'ús d'Es Generador i el Skatepark de Galatzó

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Calvià va adaptant les seves instal·lacions a la desescalada i inclou novetats després de la nova actualització de mesures, adaptant-les al nivell d'alerta sanitària 2.

Es Generador
Es Generador torna al seu horari habitual de dilluns a divendres de 9 a 21 hores i dissabtes de 11 a 21 hores. Els diumenges i festius romandrà tancat.
Una novetat important és que des del 29 d'abril, l'accés a les instal·lacions d'Es Generador és SENSE CITA PRÈVIA (excepte EN el cas d'activitats dirigides que serà necessària una inscripció prèvia).
També, des del dia 29 d'abril, es pot utilitzar la zona exterior d'Es Generador sense cita prèvia i en grups d'un límit de 6 persones, com a punt de trobada juvenil sense ser una activitat dirigida ni exclusivament esportiva, en funció de l'espai disponible, respectant les mesures de seguretat de distanciament interpersonal, ús de mascareta i registre obligatoris.
Pel que fa al Skatepark d'Es Generador serà d'ús exclusiu per a fer esport, sense cita prèvia, complint amb l'aforament segons normativa vigent i el registre serà també obligatori per al seu accés. Es limita a 2 menors de 12 anys que sempre han d'anar acompanyats d'una persona adulta.

Skatepark de Galatzó
D'altra banda, també hi ha novetats respecte a l'horari del Skatepark de Galatzó, que retarda una hora el seu tancament, quedant de la següent manera:
- De dimarts a diumenge, festius inclosos, de 18h a 21h
- Dilluns tancat
Sempre s'haurà de complir amb l'aforament segons normativa vigent i ús de la mascareta i registre obligatoris. Per seguretat i per evitar accidents (ara que pot haver-hi més afluència de patinadors), es mantindrà l'accés a la pista a majors de 10 anys i limitada a 2 menors de 10 a 12 anys que sempre han d'anar acompanyats d'una persona adulta.
Activitats de Joventut
Des del Servei de Joventut ja es plantegen dur a terme activitats dirigides de manera presencial, en aquest cas, amb inscripció prèvia i sempre complint amb l'aforament permès segons normativa vigent i amb les mesures de seguretat i higiene establertes.
A causa de la situació sanitària, les activitats presencials havien quedat a un costat, augmentant la presència de el Servei i el contacte amb la joventut a través de les seves xarxes socials i la seva secció de Ràdio Calvià, donant preferència a les trobades i activitats de manera telemàtica .

S'anirà actualitzant tota la informació a les xarxes socials de Joventut així com les novetats i esdeveniments que es vagin programant:
INSTAGRAM @joventutcalvia
FACEBOOK @joventutdecalvia