Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni amb l'Associaciķ Sonrisa Médica

Jueves, 13 de maig de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ SIGNA UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ D'UN ANY DE DURACIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ SONRISA MÉDICA

L'entitat, amb la que l'Ajuntament col•labora des de fa uns anys, rebrà una subvenció de 7.000 € per dur a terme la seva tasca social

L'Ajuntament de Calvià ha signat un conveni de col•laboració amb l'Associació Sonrisa Médica per dur a terme la seva tasca social mitjançant l’atorgament d’una subvenció de 7.000 €. El conveni, amb una durada d'un any, ha estat signat pel batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i per la gerent de Sonrisa Médica, Marta Barrio.

Es tracta de la primera vegada que Sonrisa Médica rep una subvenció nominativa de l'Ajuntament. Anteriorment hi ha hagut col•laboracions mitjançant la celebració del parc infantil nadalenc 'Neula Parc', la recaptació del qual s'atorga cada any a dues entitats de caire social.

Sonrisa Médica és una associació sense ànim de lucre compromesa des de 1994 amb el procés d'humanització de l'entorn sanitari a través de l'humor, la música, la màgia i la il•lusió, i que considera que incidir en l'estat emocional és crucial per enfrontar la malaltia. L'entitat treballa per cercar el somriure de nins, nines i adolescents amb malalties en situació d'ingrés en centres sanitaris, així com millorar la qualitat de vida en tot l’àmbit dels serveis pediàtrics.

L'entitat promou, organitza, gestiona i desenvolupa diferents programes d'actuació per als nins, nines i adolescents amb malalties dins dels propis centres sanitaris, contribuint a que l'humor, les il•lusions i la fantasia puguin alleujar la seva estada a les instal•lacions hospitalàries.

A l'acte de signatura han assistit també la tinenta de batle de Cohesió Social, Nati Francés; la regidora de Desenvolupament Social, M. Carmen Rojano, i la directora general de Desenvolupament Social, Cristina Gamundí. Per part de Sonrisa Médica ha assistit també María José Suárez, responsable de recaptació de projectes.