Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni Covid: prop de 300.000 euros per Calviā

Dijous, 17 de juny de 2021 

Calvià rep més de 296.000 euros per ajudar a les persones més vulnerables a causa de la Covid

L’IMAS firma convenis amb 16 ajuntaments per valor de d’1,3 milions euros

Calvià ha rebut més de 296.000 euros a través del conveni URCOVID-2021 que la tinenta de batle de Cohesió Social i Igualtat, Nati Francés, ha signat amb el Consell de Mallorca, a través de l'IMAS.
La signatura ha tingut lloc a la Sala de Plens del Consell de Mallorca en un acte presidit per la presidenta del Consell, Catalina Cladera; el conseller de Drets Socials i president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, i el director general de Planificació, Juan Manuel Rosa.
Junt amb Calvià, han signat 15 ajuntaments més, per 1,3 milions d'euros.

L'objectiu principal de les ajudes és finançar les prestacions socials bàsiques per atendre les persones vulnerables, especialment les famílies en situació de risc. Així, una de les prioritats dels convenis és garantir els ingressos suficients per assegurar la cobertura de les seves necessitats bàsiques.
També serviran per fer front a contractacions laborals (substitucions, nous serveis o sobrecàrrega de plantilla) i projectes derivats de l’emergència sanitària, com ara, el reforç dels serveis domiciliaris, dirigits principalment a persones majors, amb discapacitat o en situació de dependència per tal de compensar el tancament de centres de dia, centres ocupacionals i altres serveis similars. A més, permetran l’adquisició de mitjans de protecció (EPI), reforçar la teleassistència i els dispositius d'atenció a persones sense llar.
Podeu consultar la nota de premsa del CIM en aquest ENLLAÇ