Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Molta gent en la II Fira de l'Ocupaciķ de Calviā

Dijous, 21 de març de 2019

II FIRA D'OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA DE CALVIÀ

Centenars de persones assisteixen a la primera jornada dedicada a les entrevistes i lliuraments de currículums per als gairebé 500 llocs de treball que s'ofereixen

La II Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Calvià ofereix, des d'avui, un espai per a la recerca o millora de l'ocupació a les persones que estan presentant les seves candidatures als 485 llocs de treball que ofereixen les 24 empreses que assisteixen a l'esdeveniment amb 33 estands per atendre les sol·licituds i realitzar les entrevistes de treball.
Aquesta edició compta amb una sèrie de novetats com la intensificació de les eines tecnològiques per agilitzar i facilitar els processos. Així, tant les candidatures com les empreses han pogut utilitzar la plataforma d'ocupació de l'IFOC o el web de la Fira per a totes les gestions prèvies (www.empleatcalvia.com i gestionandote.com/agencia/ifoc), i han anat rebent informació actualitzada diàriament a través de les xarxes socials de l'IFOC.
Una altra de les novetats és la celebració en dos espais diferents dels processos de recerca de feina i per a trobades d'emprenedoria. Per a la jornada d'avui s'ha habilitat el Poliesportiu Galatzó de Santa Ponça on s'ubiquen fins a 33 estands d'empreses, en les que s'estan realitzant les entrevistes de selecció per a cobrir les 485 ofertes de treball rebudes al municipi, i que han visitat el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el conseller d'Empresa i Ocupació, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, al costat d'altres membres del consistori.

Demà 22 de març se reserva l'espai de la Sala Palmanova on, amb el suport d'entitats públiques i privades que donen suport a l'emprenedoria a tot Mallorca, es realitzarà una jornada de conferències, workshops temàtiques i dinàmiques de contacte (speed dating i espai coffee break) entre les persones emprenedores assistents.
La Fira d'Ocupació i Emprenedoria de Calvià va néixer el 2017 amb l'objectiu de donar a conèixer ofertes laborals del municipi relacionades amb el teixit productiu de Calvià, com el turisme, l'hostaleria, la restauració, el comerç, els serveis a empreses, etc. , i per fomentar l'emprenedoria a través d'una jornada participativa oberta a persones emprenedores, sigui quina sigui la seva situació laboral. Tot això convertint l'esdeveniment en una experiència acollidora (que convidi al contacte entre empreses, entitats i persones) i més humana (substituint cues i aglomeracions mitjançant les noves tecnologies i el foment del contacte interpersonal com a proposta de treball). A la primera ediución de la Fira 1 de cada 7 persones que van entregar el seu currículum va poder trobar feina.
En la jornada d'avui s'ofereixen un total de 485 llocs de treball relacionats amb el principal teixit productiu de Calvià: 129 per a restauració, 100 per a cuines, 77 de neteja, 53 de socorrisme, 41 de personal de supermercat, 31 de recepció d'hotel, 29 de manteniment i construcció, 10 de animació turística, 7 de oci i temps lliure, 6 de seguretat i 2 de massatgistes.