Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Presentaciķ de la Revista Entorn

Dilluns, 29 de juliol de 2019

LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, EL FUTBOL I L'ATLETISME CENTREN EL NOU NÚMERO DE LA REVISTA ENTORN DEDICADA A L'ESPORT

La publicació municipal de Calvià aprofundeix també en aspectes transversals com l'educació, la salut o la dona

Podeu consultar la revista en aquest enllaç

El divendres 26 de juliol es va presentar al Poliesportiu de Magaluf un nou número de la revista monogràfica Entorn de Calvià titulada Esport i editada per l'Ajuntament de Calvià.
El número 9 de la revista Entorn inclou en el seu contingut articles originals realitzats per tècnics que repassen aspectes com l'esport escolar, la història del futbol, ​​les instal·lacions esportives o la relació del món de l'art amb l'esport. A més, ofereix entrevistes amb persones significatives que tenen a veure amb el municipi i l'esport, com l'exjugadora de rugbi Merche Batidor; els escaquistes Maria Lluïsa Viver i Carles Vich; o els karatekes Noelia Grau, Carlota Muñoz i Javitxu Lirio. També s'aborden altres temes, com la salut, la discapacitat, el vincle entre turisme i esport, l'esport i la dona, l'esport i els joves, la natació, el voleibol o les curses de muntanya. De manera transversal l'atletisme és l'esport amb més presència a la revista, ja que és la disciplina esportiva amb més tradició històrica.

Durant l'acte, el batle del municipi, Alfonso Rodríguez Badal, va destacar que la revista compleix amb els objectius de divulgar amb rigor informació sobre el municipi i, en aquesta ocasió, la història viva de Calvià que sempre ha impulsat l'esport i els seus valors. L'atleta Joan Munar, que ha escrit un article a la revista, també va intervenir en la presentació amb l'aportació del seu relat personal sobre la seva carrera esportiva.
De fet, la Revista Entorn de Calvià a més de donar espai als reportatges d'experts, cada vegada hi ha més presència de relats en primera persona perquè els mateixos esportistes ofereixin el seu punt de vista, ja que l'esport es pot narrar especialment des de l'experiència personal.
La revista Entorn, que s'edita des de 2013, dedica cada número a un tema concret i la major part de la redacció i continguts va a càrrec de funcionàries i funcionaris experts de l'Ajuntament de Calvià. A més, compta amb col·laboracions externes d'especialistes en la matèria, d'empresaris o d'esportistes destacats. Així, en les anteriors edicions s'han centrat en el medi ambient, l'art, l'arquitectura del territori, la gastronomia, el cinema, el turisme, la dona i el mar.
A l'acte, amenitzat pel grup Marino e Marini, van assistir membres de la Corporació municipal de Calvià, així com el conseller insular de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la directora insular d'Esports, Marga Portells.