Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni amb la Fundaciķ Deixalles

Dimarts, 17 de setembre de 2019

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I LA FUNDACIÓ DEIXALLES SIGNEN UN CONVENI PER A LA CESSIÓ D'UN SOLAR MUNICIPAL

L'entitat construirà un centre de prevenció de residus i inclusió social

El batle de Calvià, Afonso Rodríguez Badal, i la directora general de la Fundació Deixalles, Francesca Maria Martí, han signat un conveni pel qual l'Ajuntament cedeix gratuïtament per 30 anys un solar a la Fundació Deixalles per a la construcció d'un Centre de prevenció de residus i inclusió social.

El nou edifici, la construcció del qual anirà a càrrec de la Fundació Deixalles, s'ubicarà al solar del carrer Illes Canàries, número 28, del Polígon de Son Bugadelles i tindrà una extensió d'uns 1.990 m2. Les instal·lacions acolliran activitats de tipus social, assistencial i ambiental, incorporant activitats mediambientals innovadores de prevenció i reutilització de residus. Les noves instal·lacions de Calvià permetran enfortir l'activitat que la Fundació Deixalles realitza en l'actualitat amb la realització d'accions formatives sobre la prevenció, reutilització i reciclatge; la venda d'objectes reutilitzables; un nou espai expositiu per facilitar la informació i realitzar activitats lúdiques orientades a la sensibilització mediambiental, i l'habilitació d'un espai per a la recepció d'objectes reutilitzables, entre d'altres.

A la signatura del conveni han assistit la tinenta de batle de de Cohesió social, Nati Francés; la regidora de Desenvolupament Social, Maria Carmen Rojano; el president de la Fundació Deixalles, Josep Falcó, i la directora del Servei Ocupacional de la Fundació, M. Carmen Medina.