Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Lliurament de subvencions a esportistes de Calviā

Dijous, 20 de febrer de 2020

CALVIÀ LLIURA SUBVENCIONS PER VALOR DE 45.000 € A 82 ESPORTISTES INDIVIDUALS DEL MUNICIPI

L'Ajuntament promociona la pràctica de disciplines esportives individuals a través de dues línies d'ajuda, una per esportistes menors de 18 anys, i una altre per esportistes majors de 18 anys amb resultats contrastats

Calvià ha lliurat les subvencions dirigides a esportistes individuals del municipi. Un total de 82 persones han estat beneficiàries d'aquests ajuts. El repartiment dels 45.000 € de la dotació econòmica d'aquest programa s'ha dut a terme tenint en compte els mèrits esportius de les persones que han presentat sol·licitud.

L'acte es va celebrar ahir al vespre a la Sala Palmanova, on es van projectar imatges de les persones subvencionades en acció durant un petit homenatge al qual varen assistir familiars i autoritats municipals.

El batle Alfonso Rodríguez Badal, que va entregar les subvencions amb la tinenta de batle d'Esports, Eva Serra, va destacar que l'esport «té un component de formació i desenvolupament personal, de col·laboració i cooperació, de disciplina, de creixement personal» i, en aquest sentit, «és important que l'Ajuntament de Calvià pugui acompanyar els i les esportistes en la seva passió, no només amb beques, sinó en instal·lacions perquè tinguin espais dignes, i també acompanyant monitors i clubs esportius».

La novetat enguany és que les subvencions compten amb dues línies d'ajuda, una per esportistes menors de 18 anys amb projecció de futur certificada per la federació esportiva corresponent, amb una dotació de 27.000 €; i una altra per esportistes amb resultats contrastats majors de 18 anys amb una dotació de 18.000 €.

Un total de 57 esportistes del municipi menors de 18 anys de diferents disciplines, como ara atletisme, waterpolo, stand-up paddle, tennis, triatló, karate, hípica o escacs, s'han repartit els ajuts de 27.000 € dins d'aquesta línia.

Pel que fa a la línia de subvenció destinada a esportistes majors de 18 anys, un total de 25 esportistes de diferents disciplines com ara esquí nàutic, hípica, vela, natació o piragüisme, s'han repartit una dotació de 18.000 €.

La valoració de les diferents sol·licituds s'ha realitzat d'acord amb els criteris de puntuació que figuraven en les bases que regulaven aquesta convocatòria, de manera que els esportistes que han sol·licitat una subvenció han optat a les mateixes condicions.

L'Ajuntament de Calvià, a través del Institut Calvianer d'Esports (ICE), destina un any més una partida econòmica per ajudar i promocionar als esportistes de disciplines esportives minoritàries del municipi. És important destacar que la majoria de les persones que han rebut una subvenció tenen menys de 18 anys, ja que l'objectiu principal d'aquest programa és fomentar les categories inferiors, tot i que els mèrits extraordinaris d'alguns atletes d'alt nivell els han suposat a aquests últims rebre una part substancial del total de la dotació del programa.

Web: www.calviadeportes.com
Correu eletrònic: ice@calvia.com