Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Feu aportacions al Pla d'Acciķ per al Clima-PACES

Dimarts, 21 de juliol de 2020

CONSULTA CIUTADANA AL PLA D'ACCIÓ PER AL CLIMA I L'ENERGIA SOSTENIBLE DE CALVIÀ

Consultau el tríptic en el següent ENLLAÇ

Calvià ha començat l'elaboració d'el Pla d'Acció per al Clima i l'energia Sostenible (PACES 2020-2030) que definirà les accions clau a què es comprometrà el municipi per abordar la crisi climàtica i energètica. Des del Departament de Desenvolupament Sostenible, Medi Ambient i Transició Ecològica s'ha iniciat aquesta tasca amb l'objectiu d'impulsar mesures contra el canvi climàtic, mesures adaptades al municipi i a les necessitats de la ciutadania.

Per això, us convidam a participar en aquest procés amb la vostra opinió, per aconseguir que aquesta nova estratègia assoleixi un major grau de compromís i integració.

PODEU PARTICIPAR-HI A TRAVÉS DEL SEGÜENT: ENLLAÇ
O, si sou una empresa, associació o entitat, podeu posar-vos en contacte a: mediambient@calvia.com

El de Calvià va ser el primer municipi de les Illes Balears en el compliment dels objectius marcats en el Pacte de les Batlies per al Clima i l'Energia (Covenant of Mayors for Climate & Energy), i pioner en renovar la seva adhesió al pacte, el febrer de l'any passat, la qual cosa implica la realització d'un Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PACES). Amb un horitzó estratègic emmarcat en l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), el PACES se centra en avançar cap a un municipi cada vegada més descarbonitzat, sostenible, energèticament eficient i amb una major capacitat per adaptar-se i reduir els impactes del canvi climàtic.
D'aquesta manera, els principals èxits que s'espera assolir amb el pla contribuiran a l'acompliment de les tres fites principals del compromís per 2030 del Pacte de Batles i Batlesses per al Clima i l'Energia: reduir les emissions de CO2 en un 40%, augmentar en un 27% l'estalvi i l'eficiència energètica i incrementar en un 27% l'ús i la producció energètica amb energies renovables.