Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nova ubicaciķ ITV mōbil provisional a Calviā

Divendres, 14 d'aqgost de 2020

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I EL CONSELL DE MALLORCA TREBALLEN AMB LA UBICACIÓ DE LA ITV MÒBIL PROVISIONAL EN UNS TERRENYS EN QUÈ LA PROMOTORA POT FER UNA CESSIÓ PARCIAL ANTICIPADA AL MUNICIPI

Es tracta d'uns terrenys de 13.000 m2 ubicats en una zona de Magaluf en què s'està realitzant una urbanització per a la futura construcció d'habitatges

L'Ajuntament de Calvià i el Consell de Mallorca estan treballant en aquests moments en una nova ubicació per a la ITV mòbil provisional, en uns terrenys de Magaluf que en un futur seran un aparcament municipal, fruit d'un increment d'aprofitament urbanístic, per la construcció d'habitatges. El solar té l'entrada a la rotonda que se situa entre la rotonda de sortida a l'autopista de Cala Figuera i la rotonda número 8.

Al principi no s'havia plantejat aquesta ubicació ja que els terminis per a la recepció de tota la urbanització, inclòs el futur aparcament, es fixaven a mesos vista. El treball realitzat pels Departaments d'Urbanisme i d'Infraestructures de l'Ajuntament de Calvià, així com la predisposició de la promotora de la urbanització, ha resolt la possibilitat que es pugui fer una recepció parcial, és a dir només dels terrenys i l'accés des la rotonda, i avançar així els terminis perquè es pugui instal•lar la ITV mòbil en dos mesos.

El Consell de Mallorca ha donat el vistiplau a la nova ubicació que segueix respectant l'interès general, i iniciarà la modificació del conveni signat divendres passat entre les dues administracions.

La promotora de la urbanització accelerarà els treballs d'adequació del futur aparcament, la qual cosa no suposarà cap cost per les arques municipals.

Aquesta nova ubicació evita suposades molèsties a zones residencials, ja que se situa a més de 300 metres de la urbanització més propera. Unes suposades molèsties que quan es va concretar el solar de Peguera, des de l'Ajuntament no es creia que es provocarien ja que la ITV provisional només inspeccionarà turismes, no vehicles pesants, en un espai temporal de 10 mesos.