Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Segona fase de la campanya 'Calvià lo vale'

Dilluns, 8 de gener de 2024

EXHAURITS EN DEU DIES ELS 3.000 BONS DE LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA 'CALVIÀ LO VALE'

En total, els residents de Calvià han adquirit 20.500 vals per comprar a comerços calvianers

La promoció de l'economia de proximitat tancarà amb un impacte de més de 410.000 euros

Els residents de Calvià han mostrat un interès notable en la campanya 'Calvià lo Vale', i han adquirit 20.500 vals destinats al foment del consum en els comerços locals. La segona fase de la iniciativa, que ha consistit en l'emissió de 3.000 vals addicionals, s'ha exhaurit en només deu dies, el que genera un impacte econòmic complementari de 60.000 euros. En conjunt, s'espera que aquesta campanya tengui un impacte total que assoleixi els 410.000 euros.

L'Ajuntament Calvià ha distribuït un total de 20.500 vals, dissenyats per incentivar el consum en els comerços locals del municipi. Aquests bons, amb un valor de 10 euros cadascun, poden ser bescanviats fins al 31 de març. La decisió d'ampliar la campanya amb 3.000 vals nous el 30 de desembre passat, abans de la festa dels Reis, es va prendre per mor a què els 17.500 vals posats a l'abast el 24 de novembre es varen exhaurir ràpidament, en un temps rècord de devuit dies. L'èxit de les adquisicions de vals mitjançant la plataforma comerciocalvia.com va cobrir la temporada d'esdeveniments promocionals com el Black Friday i s'espera que ho faci també amb les rebaixes de gener.

Tot i que encara resten dotze setmanes perquè acabi el període de bescanvi, l'Ajuntament celebra i agraeix la resposta positiva de la ciutadania després de la campanya publicitària intensa amb el lema 'Calvià lo Vale'. Cada resident de més de 16 anys ha pogut obtenir fins a quatre vals, cadascun amb un valor de compra de 10 euros. Aquests bons, bescanviables en els comerços locals que hi participen, permeten a la ciutadania comprar el doble del valor nominal, és a dir, 20 euros per cada val. Amb unes altres paraules, per un desemborsament de 40 euros, els residents poden adquirir productes per un valor de 80 euros en els establiments adherits a la campanya. La plataforma digital comercio.calvia.com proporciona informació sobre els comerços que hi participen, on bescanviar els vals per a l'adquisició de béns i serveis fins al 31 de març.