Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā avanįa la celebraciķ del Dia del Llibre

Dimarts, 16 d'abril de 2024

Calvià avança la celebració del Dia del Llibre a dissabte 20 d'abril amb una jornada replena d'activitats a Palmanova

Des de les 10:30 i fins a les 19:30 h el Passeig de la Mar acull activitats, llibreries i signatura de llibres amb els autors convidats

Video   Audio

Calvià s'avança al 23 d'abril amb una jornada a l'aire lliure per celebrar el Dia del Llibre. El Passeig de la Mar de Palmanova serà el punt de trobada per als amants de la lectura i la cultura el 20 d'abril, dissabte que ve. Des de les 10:30 h i fins a les 19:30 h, les persones assistents podran explorar els aparadors de les llibreries que presentaran les novetats bibliogràfiques, participar en sessions de signatures amb escriptors, i gaudir d'activitats nombroses per a grans i menuts. L'esdeveniment l'organitza l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques (IMEB) de l'Ajuntament.

En l'edició d'enguany hi seran set llibreries juntament a nou autors que signaran exemplars dels llibres i atendran el públic. La coordinadora de Biblioteques, Cristina López, ha enumerat algunes de les activitats com «la visita de la Colla de Dimonis, jocs tradicionals, contacontes al matí i per l'horabaixa, tallers per a tota la família, pintacares, es vendran llibres i roses… Si el temps acompanya serà un dia espectacular».

Endemés de les activitats organitzades per la Ludoteca de Jardí, hi haurà demostracions i jocs de robòtica d'EasyRobotics. L'animació la farà la Batucada Valkyria i els Dimonis Comte Mal. A l'escenari, a les 11:30 h, Dakini i els 4 vents a càrrec de Contes del Món de N’Aina, que oferirà una experiència narrativa multicultural. Per l'horabaixa, a les 16:00 h, Serena’s English Puppet Theater, amb Serena Zahnke, que presentarà un espectacle de titelles en anglès.