Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

 

Setmana Europea De La Mobilitat 2020
Del 16 al 22 de setembre

Calvià participa en la convocatòria de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) 2020, que se celebrarà del 16 al 22 de setembre sota el lema “ Per una mobilitat sense emissions ”.

La Setmana Europea de la Mobilitat, de la qual el Ministeri per a la Transició Ecològica és coordinador nacional, és una campanya dirigida a sensibilitzar, tant als responsables polítics com als ciutadans, sobre les conseqüències negatives que té l'ús irracional del cotxe, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l'ús de maneres de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta i els viatges a peu.

Aquestes són les activitats previstes a Calvià:

Divendres 18 de setembre
Ruta circular en Marxa Nòrdica per Bendinat.
A les 17:30 h iniciació a la tècnica de la marxa nòrdica per als principiants. Inici marxa 18:00 h. Punt de trobada: Piscina municipal de Bendinat. Inscripció prèvia i places limitades. Préstec gratuït de bastons. Recorregut: 4 km. Duració estimada: 1 h 30 min.  (enllaç al formulari d'inscripció)
Col·labora: Nordic Walking Palma

Dissabte 19 de setembre
Excursió per la finca Galatzó. De 9'30 a 13h. Ruta circular de Sa Vinya a Es Tramuntanal. Punt de trobada: Aparcament de la finca pública de Galatzó. Inscripció prèvia i places limitades.
Col·labora: Club de Montaña Yaís (enllaç al formulari d'inscripció)

Diumenge 20 de setembre
Sortida en bicicleta per Palmanova. Punt de trobada: Plaça de l'Avinguda de la Platja a les 11'00 h. Ruta circular. Inscripció prèvia i places limitades. (enllaç al formulari d'inscripció)
Col·labora:Club Xtrem

Espais tancats al trànsit de vehicles. Diumenge 20 setembre de les 9 a les 21h  i dimarts 22 de setembre, Dia Sense Cotxes, durant l'horabaixa amb l'objectiu de que aquest espai sigui d'ús per a la ciutadania, a peu o amb vehicles de tracció humana. Igualment, la prohibició d'estacionament en aquest tram de la via.

Activitats en línia:

  • Guia de recursos sobre mobilitat elaborada per Biblioteques de Calvià. Guia de recusos SEM2020
  • Dissabte 19 de setembre, a les 11'30h i en línia, contacontes " La bruixa que anava en bicicleta" a càrrec de Biblioteques de Calvià.
  • Diada virtual sense cotxes

Consulta a la ciutadania:
Consulta pública prèvia sobre l'aprovació inicial de l'Ordenança Reguladora de l'ús dels vehicles de mobilitat personal (VMP) en el municipi de Calvià. Els ciutadans/as, organitzacions i associacions que així ho considerin, poden fer arribar les seves opinions fins al dia 25/09/2020.
ENLLAÇ