Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

2021

21 de desembre de 2021 A les 10’30 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió extraordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

25 de novembre de 2021 A les 9’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

27 d'octubre de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

7 d'octubre de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió extraordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

30 de setembre de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

15 de setembre de 2021 (Convocatòria anul·lada) A les 14’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió extraordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

26 d'agost de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió extraordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

29 de juliol de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

23 de juny de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

27 de maig de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

5 de maig de 2021 A les 12’30 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió extraordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

29 d'abril de 2021 A les 10’10 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

25 de març de 2021 A les 10’00 hore(vídeo acta)s a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

25 de febrer de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

28 de gener de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió ordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

15 de gener de 2021 A les 10’00 hores a la sala de sessions de la Casa Consistorial. Sessió extraordinària. L’assistència a la sessió plenària es farà de manera presencial o telemàtica i es prendran les mesures contemplades per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.