Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inversiķ de 400.000 euros del Govern a Calviā

Dimarts, 5 de novembre de 2019

CALVIÀ SERÀ UNA DE LES DESTINACIONS BENEFICIADES PER LES INVERSIONS APROVADES PEL GOVERN CENTRAL PER PAL·LIAR LA FALLIDA DE THOOMAS COOK

400.000 euros es destinaran a la renovació de la façana marítima de Magaluf

Calvià rebrà 400.000 euros procedents de l'Estat, a través del conveni que el Govern dels Illes Balears i el Govern de l'Estat signaran en el marc de les mesures que s'han posat en marxa, després de l'aprovació de Reial Decret Llei, per pal·liar els efectes de la fallida de Thomas Cook a les illes.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha valorat l'arribada d'aquesta partida al municipi després de la reunió que la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i la presidenta de Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, han mantingut amb els batles i batleses de les destinacions turístiques de les illes afectats, i amb els Consells Insulars. Rodríguez Badal ha assenyalat que ha estat una reunió fructífera ja que el Govern Central, entre altres mesures de suport, ha pogut mobilitzar de forma urgent 8 milions d'euros, una part dels quals revertiran en un projecte estratègic per a Calvià. Es tracta, ha explicat, de la renovació de la façana marítima de Magaluf, que també rebrà 200.000 euros de la darrera convocatòria de l'Impost de Turisme Sostenible, i que acompanyarà a la inversió privada que s'ha realitzat aquests anys en la reforma d'hotels.

El batle de Calvià ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la segona jornada de la fira turística de Londres World Travel Market.

Declaracions del batle