Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Es convoca l'ediciķ 2021 d'Art Urbā BETART

Dimecres, 28 de juliol de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I LA FUNDACIÓ CALVIÀ CONVOQUEN LES BASES PER AL COMISSARIAT I ARTISTES PER PARTICIPAR EN EL BETART 2021

BetArt és un un projecte d'art urbà que contribueix a posar en valor diferents zones del municipi embellint espais públics i privats

Bases comissariat i artistes BetArt Calvià 2021 
Catàleg d'espais

 

Tota la informació, aquí  
Més informació a:  betartcalvia@gmail.com   tf 971 139 181   www.facebook.com/betartcalvia

L'Ajuntament de Calvià i la Fundació Calvià convoquen les bases per al comissariat i artistes per participar en l'edició 2021 de BetArt en la qual es realitzaran noves intervencions artístiques a la localitat. En aquesta edició, les actuacions es duran a terme a Calvià vila i es Capdellà.

Les persones interessades es poden inscriure fins al 19 d'agost, en el cas del comissariat, i fins al 14 de setembre, en el d'artistes. Les intervencions artístiques tindran lloc del 9 al 23 de novembre.

BetArt és un un projecte d'arts plàstiques i urbà que es va iniciar el 2012 a Calvià, i que es du a terme de forma biennal des de 2014, amb l'objectiu de posar en valor diferents zones del municipi creant nous al•licients turístics i embellint espais públics i privats o aprofitant espais degradats, alhora que es promou un art que cerca la interacció i el diàleg amb residents i visitants.

Des de 2013, en què es va intervenir en elements de Palmanova i Magaluf, les actuacions es concentren en nuclis concrets. De llavors ençà, el Betart s'ha realitzat a Santa Ponça-Galatzó, Peguera, i l'any 2018 a la zona de Cas Català, Illetes, Bendinat, Portals i Costa d'en Blanes.

La darrera edició va estar comissariada per Darío Cobacho i hi varen participar artistes com Ammparito, Mario Mankey, Javier Garló i Maria Martín.