Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Millores a Línia 108 del TIB a Costa d'en Blanes

Dilluns, 20 de juny de 2022

El bus del TIB arriba a Costa d’en Blanes

A partir de dia 27 de juny els usuaris de la zona disposaran de servei de transport públic

L’actual línia de bus 108 que connecta Son Caliu amb Palma modifica el seu recorregut per oferir servei a la Costa d’en Blanes a partir del dilluns 27.
Les persones de la zona que utilitzen aquesta línia disposaran de set expedicions diàries de dilluns a dissabte i quatre serveis els diumenges i festius. La parada habilitada pel servei està ubicada a la Plaça Dolors Nouvilas de la urbanització.
Aquest nou servei se suma a les millores que ha sofert el transport públic de la zona de Calvià en les darreres setmanes amb ampliacions horàries i de freqüències en les línies del municipi. D’aquesta manera es facilita la mobilitat en bus entre els diferents nuclis de Calvià i es millora la connexió amb Palma.
Les persones usuàries residents que no disposen de Targeta Intermodal la poden aconseguir a les oficines municipals ubicades als poliesportius de Santa Ponça i Magaluf. Si no es disposa de la targeta del TIB, la targeta bancària permet viatjar per tota la xarxa i surt més econòmic que comprar el bitllet senzill al conductor. A més utilitzant la targeta bancària, s'apliquen importants descomptes a grups de fins a 5 persones.
Per a més informació sobre línies, horaris i tarifes es pot consultar a la pàgina web tib.org 
Per consultar la Línia 108 podeu clicar damunt la imatge