Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Participaciķ Ciutadana

La ciutadania en el desenvolupament del municipi

Què és l'àrea de participació ciutadana?
Som l'equip que posa a disposició de la ciutadania de Calvià tota la informació necessària per desenvolupar les seves iniciatives i participar activament en el benestar de la societat, fomentant valors com l'altruisme i el bon veïnatge per enfortir els llaços comunitaris. Promovem i facilitam la col·laboració en accions per les quals es dóna veu als seus problemes posant en pràctica els valors de la participació ciutadana, per construir una societat més responsable, solidària i sensible a totes les necessitats.
Difonem i donam suport activitats que dinamitzen cada zona del nostre municipi, establint un canal de comunicació fluid amb associacions i entitats que promouen aquestes accions, que són les que ens permeten conèixer de primera mà les necessitats i interessos de la ciutadania, i són el pont entre aquesta i l'Ajuntament.

On pots trobar-nos?
Telèfon: 971 139 180
Correu electrònic: participacionciudadana@calvia.com
Adreça: C / Julià Bujosa Sans batle, 1 07184 Calvià
Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 h

Quins són els nostres objectius?
- Donar suport al desenvolupament de les associacions i entitats, col·laborant amb elles en la realització de les seves activitats, a través de tots els recursos disponibles.
- Fomentar que la ciutadania de Calvià s'involucri activament en els processos de decisió de totes les decisions públiques que tinguin repercussió en les seves vides.
- Cercar i crear nous mecanismes encaminats a facilitar la comunicació entre l'Ajuntament i la ciutadania.
- Que la ciutadania de Calvià tingui establert un procés estructurat per poder participar de manera activa en tots els processos municipals de l'Ajuntament, i intervenir en la presa de decisions municipals i el desenvolupament delmunicipi. Per a això es posa en marxa el procés de Pressupostos Participatius, que es durà a terme properament, a través de la plataforma PARTICIPA CALVIÀ.