Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Trobades amb associacions i entitats

Celebració de la primera jornada d'entitats

El 7 de març de 2020 va tenir lloc, a l'edifici juvenil d'Es Generador (Son Caliu), la primera jornada d'entitats organitzada per l'equip de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Calvià. 

En aquesta ocasió, van ser convocades les associacions i entitats veïnals del municipi, les quals, presenten sol·licitud per optar als ajuts municipals i subvencions, any rere any, per celebrar les seves festes en els diferents nuclis del nostre municipi.

Aquesta reunió estava programada principalment per recollir les aportacions dels assistents sobre la convocatòria de subvencions per a les festes 2020-2021 abans de publicar les bases definitives al BOIB. 

Posteriorment, van succeir diferents xerrades informatives, adaptades a les necessitats i interessos de les associacions i entitats veïnals, a càrrec de l'equip tècnic de Modernització i Qualitat de l'Ajuntament de Calvià, així com de representants de departaments municipals com Joventut, Igualtat, etc.

En el següent enllaç es pot accedir a la memòria d'aquesta primera jornada d'entitats.

Convocatòria extraordinaria per videoconferència d'associacions i entitats veïnals

A causa de l'actual crisi sanitària provocada pel COVID-19, l'equip de Participació Ciutadana es va veure obligat a cancel·lar i ajornar reunions i esdeveniments organitzats per aquest mateix departament. A més, va desautoritzar qualsevol tipus d'activitat que pogués reunir grups nombrosos de persones en els locals cedits fins recuperar-nos d'aquesta situació decretada d'Estat d'Alarma.

Amb l'objectiu d'analitzar la situació actual i replantejar la convocatòria de subvencions per a les festes 2020-2021, que s'havia de publicar pròximament, es va dur a terme el passat dia 21 d'abril de 2020 una reunió extraordinària per videoconferència amb les associacions i entitats veïnals, a les que, recentment, se'ls havia fet partícips de la primera jornada d'entitats, organitzada per l'equip de Participació Ciutadana.

En vista que les associacions i entitats veïnals hauran de renunciar a l'organització de les festes d'estiu, tal com s'han desenvolupat any rere any, s'han sumat a la iniciativa, impulsada per l'Ajuntament de Calvià, de destinar la partida creada per a les subvencions, prevista en els pressupost de 2020, en donar suport a les persones afectades per aquesta situació d'emergència sanitària.

Al següent enllaç trobareu la nota de premsa publicada el 22 d'abril de 2020 on l'Ajuntament de Calvià agraeix la implicació i la reacció solidària per part de les associacions i entitats veïnals.