Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Trāmits i cita prčvia

SERVEI CITA PRÈVIA

No es pot anar a les oficines municipals sense CITA PRÈVIA!
Els serveis d'atenció a la ciutadania de l'Ajuntament de Calvià reobren, a partir del dia 8 de juny, l'atenció presencial per atendre únicament tràmits «imprescindibles» que no es puguin tramitar en línia. Només s'hi podrà acudir amb CITA PRÈVIA. Consultau la informació i les condicions en el següent ENLLAÇ

PLA EXTRAORDINARI DE PAGAMENT DE TRIBUTS 2020
Es podrà FRACCIONAR EL PAGAMENT DE TRIBUTS fins a un màxim de SET MESOS (mitjançant pagaments liquidats el dia 15 de cada mes DE MAIG A NOVEMBRE). Trobareu tota la informació:
          ⇒A LA SEU ELECTRÔNICA 
          ⇒AL CALENDARI DEL CONTRIBUENT 
          ⇒AL LLOC I FORMA DE PAGAMENT

CAMPANYA DE LA RENDA
Des del dijous, 11 de juny, es pot sol·licitar CITA PRÈVIA a l'Oficina Municipal de Tributs (OMT) per a realitzar, de forma gratuïta, la declaració de la renda d'enguany, que es realitza en col·laboració amb l'Agència Tributària.
Les cites s'han de sol·licitar a través del web www.aeat.es o cridant als telèfons: 901 22 33 44 915 53 00 71
Declaracions de renda que es confeccionen:
® Rendiments de la feina, amb el límit de 65.000 € anuals
® Rendiments de capital mobiliari, amb el límit de 15.000 € anuals.
® Rendiments de capital immobiliari amb el límit de 2 béns immobles llogats i / o 2 contractes de lloguer.
® Guanys i pèrdues patrimonials subjectes a retenció o ingrés a compte (IIC, fons d'inversió i premis), subvencions (excepte d'activitats econòmiques)
® Guanys i pèrdues patrimonials (transmissió d'immobles inclosa l'habitatge habitual, accions o altres béns) límit de 2 transmissions. (No es confeccionen les transmissions de béns adquirits per donació o herència).
® Imputació del règim de rendes immobiliàries.
® Tots els rendes anteriors derivades del règim d'atribució de rendes.
® Rendiments d'activitats empresarials en mòduls (amb les seves subvencions). Sense límit activitats.

 

ALTRES TRÀMITS:

 • Tràmits telemàtics durant l'estat d'alarma INSTRUCCIONS
  Amb certificat electrònic o DNIe Registre Electrònic General de l'AGE: ENLLAÇ 
  Si necessitau o voleu obtenir un certificat electrònic, contactau: 971 139 103 o poblacio@calvia.com 
  Si necessitau presentar alguna cosa urgent i no teniu certificat electrònic o DNIe emplenau el formulari que trobareu en aquest ENLLAÇ. Quan es rebi la teva sol·licitud, l'Ajuntament contactarà amb tu per acreditar la teva identitat.
  Si teniu dubtes: 971 139 100 o calvia@calvia.com 
 • Accés a les notificacions de l'Ajuntament de Calvià: Si teniu accés a Internet, ja podeu rebre totes les notificacions de l'Ajuntament de Calvià per via electrònica, de forma ràpida, segura i còmoda: ENLLAÇ 
 • Per sol·licitar CERTIFICATS D'EMPADRONAMENT: poblacio@calvia.com 
 • Confirmació de Residència al padró municipal per a persones estrangeres: La inscripció en el Padró Municipal dels estrangers que no estan obligats a renovar la seva inscripció (nacionals d'Estats membres de la Unió Europea, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa i d'altres estats amb Targeta de Règim Comunitari o amb Autorització de Residència Permanent) , està subjecta a la confirmació periòdica de la residència al municipi. Ja està disponible la tramitació de la Confirmació de residència dels estrangers comunitaris i assimilats i estrangers no comunitaris amb targeta de residència comunitària o Permanent, a través d'un formulari que permet aportar la documentació requerida, de manera que no se li requereix al resident que es personi a les dependències municipals. ENLLAÇ