Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Ciutadania

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
El teu Ajuntament Visita Calviā Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Habitatge

AJUDES EXTRAORDINÀRIES PER AL LLOGUER D'HABITATGES COVID-19 (sol·licituds del 3 al 22 de juny): ENLLAÇ 
Aquestes ajudes van dirigides exclusivament a persones amb problemes per poder pagar el lloguer per causes sobrevingudes pel Covid-19: que s'hagin quedat a l'atur, que estiguin en un procés d'expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), que hagin vist reduïda la seva jornada per cures familiars o per causa de reducció de jornada involuntària i organitzativa, o autònoms que hagin patit una reducció d'ingressos del 75% o que s'hagi aturat la seva activitat durant l'estat d'alarma.
Els ajuts que s'ofereixen són de fins a un 40% del lloguer mensual per a lloguers de fins a 900 euros, i subvencions de fins a un 30% per a lloguers d'entre 901 i 1.100 euros mensuals. Les subvencions es concediran per un màxim de 6 mesos, revisables de forma bimestral.
Per tal de facilitar l'accés i l'obtenció de les ajudes per al lloguer Covid-19, es flexibilitzaran alguns requisits com l'acreditació de la fiança de l'Ibavi que no serà necessària, i es reduiran els tràmits permetent la presentació d'una declaració responsable. Així mateix, es prioritzarà la via telemàtica per a la presentació de la documentació que hagin d'aportar.