Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Notícies d'interès Covid-19

ANY 2020

S'atorguen més de 94.000 euros d'ajudes a comerços. Per a més informació, feu clic aquí.

Ou Verd dona l'escultura del 'Cor Calvianer' al municipi. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià ha contractat durant el mes de desembre 67 persones en el marc del programa SOIB Reactiva 2020. Per a més informació, feu clic aquí.

Cessió d'un local municipal a SOS Mamás. Per a més informació, feu clic aquí.

El consistori contribueix al manteniment del servei de Radio Taxi que es troba operatiu les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any amb una subvenció de 10.000 euros. Per a més informació, feu clic aquí.

Més d'1'7 M d'euros de l'IMAS per a suport social. Per a més informació, feu clic aquí.

Sol·licitud fraccionament tributs municipals. Per a més informació, feu clic aquí.

Nou canal de comunicació amb els Serveis Socials. Per a més informació, feu clic aquí.

L'IFOC tornarà a oferir assessorament per a la presentació de les sol•licituds a les ajudes per a autònoms. Per a més informació, feu clic aquí.

Segona convocatòria extraordinària d'ajudes per a autònoms de Calvià. Per a més informació, feu clic aquí.

S'amplien els microcrèdits amb Treball Solidari. Per a més informació, feu clic aquí.

Calvià contractarà 106 persones en atur. Per a més informació, feu clic aquí.

Increment del 565% d'ajudes d'urgent necessitat. Per a més informació, feu clic aquí.

Reunió de treball del Fòrum del Turisme de Calvià. Per a més informació, feu clic aquí.

Calvià atorga 646.884 euros en ajudes al lloguer Covid. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià injecta 300.000 euros més al milió d'euros destinat a ajudes d'urgent necessitat. Per a més informació, feu clic aquí.

Campanya de dinamització del Comerç de Calvià. Per a més informació, feu clic aquí.

Reunió de la taula de seguiment dels acords del Pla Municipal de Recuperació Social, Econòmica i Mediambiental de Calvià que suposen un cost econòmic de gairebé 9 milions d'euros. Per a més informació, feu clic aquí.

Cita prèvia a instal·lacions esportives municipals. Per a més informació, feu clic aquí.

Celebració virtual de les Festes rei En Jaume 2020. Per a més informació, feu clic aquí.

Increment d'ajudes atorgades d'inici de curs. Per a més informació, feu clic aquí.

Calvià reforçarà la neteja exterior i interior dels centres educatius públics amb l'inici del curs escolar. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià i SECOT signen un conveni per a l'assessorament i formació a persones emprenedores. Per a més informació, feu click aquí.

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'IFOC, habilita una aula de suport en la tramitació telemàtica de la sol·licitud d'ajuda per a autònoms. Per a més informació, feu click aquí.

Conveni per facilitar ulleres graduades gratuïtes. Per a més informació, feu click aquí.

Constituïda la mesa de seguiment dels Acords del Pla municipal de recuperació social, econòmica i mediambiental de Calvià. Per a més informació, feu click aquí.

Signatura del conveni d'ajudes per autònoms de Calvià. Per a més informació, feu click aquí.

Agents policials vetllaran perquè no s'accedeixi a les platges la nit de Sant Joan. Per a més informació, feu click aquí.

Calvià monitoritzarà la presència de restes de material genètic de virus SARS-CoV-2 en les seves aigües residuals. Per a més informació, feu click aquí.

Calvià convoca ajudes extraordinàries per a la reactivació del comerç amb noves mesures d'impuls al comerç electrònic.  Per a més informació, feu click aquí.

L'Ajuntament de Calvià signa el gran Pacte municipal per a la recuperació social, econòmica i mediambiental que suposa un cost econòmic pròxim als 9 milions d'euros. Per a més informació, feu click aquí.

La Policia vigila que es mantenen les distàncies de seguretat contra la Covid-19. Per a més informació, feu click aquí.

Minut de silenci en record de les víctimes del Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià, a través de l'Institut de Formació i Ocupació de Calvià (IFOC) organitza cursos gratuïts sobre les mesures que s'hauran d'adoptar front al Covid-19 en els comerços, bars i restaurants, per tal d'oferir una reobertura segura tant per a les persones que treballen en aquests negocis, com per a la clientela. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià amplia les ajudes per a l'inici de curs 2020-2021 a Educació Infantil, Batxillerat i Formació Professional. Per a més informació, feu clic aquí.

Minut de silenci en record a les víctimes de la Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià presenta una línia d'ajudes extraordinàries per al lloguer Covid-19 destinades a persones i famílies amb dificultats a causa de la crisi del Coronavirus. Per a més informació, feu clic aquí.

Les entitats veïnals de Calvià reben setmanalment informació municipal durant l'estat d'alarma. Per a més informació, feu clic aquí.

S'aixequen 1.226 actes per desobediència durant l'estat d'alarma. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià activa la segona fase del pla d'atenció i contenció per a persones majors posat en marxa amb motiu de l'estat d'alarma. Per a més informació, feu clic aquí.

Reunions per consensuar el Pla de reactivació. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià rep més de 150 consultes a través del nou servei de suport a autònoms. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià estableix torns per a l'ús dels horts urbans del municipi i mesures per garantir les condicions higièniques i socials. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià ha adquirit dispositius per 4.000 euros per a eliminar l'escletxa digital de l'alumnat del municipi durant l'estat d'alarma. Per a més informació, feu clic aquí.

Agraïment de l'alumnat de l'IES Bendinat a la Policia Local de Calvià. Per a més informació, feu clic aquí.

Aixecades 790 actes a Calvià per desobediència durant el confinament. Per a més informació, feu clic aquí.

El Ple de Calvià tornarà a reclamar una flexibilització de la llei per a poder disposar dels fons de romanents per a fer front al Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

Tots els partits polítics de l'Ajuntament de Calvià acorden renunciar a les despeses assignades als grups municipals en el primer semestre de 2020. Per a més informació, feu clic aquí.

Els cinc grups polítics amb representació al Ple acorden iniciar la redacció d'un Pla d'actuació per a la recuperació social, econòmica i mediambiental del municipi. Per a més informació, feu clic aquí.

Aixecades 139 actes a Calvià per desobediència en la darrera setmana. Per a més informació, feu clic aquí.

Les AAVV, solidàries amb el municipi. Per a més informació, feu clic aquí

Ple extraordinari: aprovació del primer paquet de mesures econòmiques i socials per pal·liar els efectes de la crisi sanitària del Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

Calvià crea 10 noves rutes de treball per a la neteja i desinfecció del cent per cent dels punts més sensibles del municipi a causa del Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

Reunions amb les associacions hoteleres i les associacions de comerç i oci.  Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià habilita un servei d'informació sobre ajudes per a autònoms amb motiu del Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

La Policia Local garanteix el control als carrers. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià multiplica per 5 la partida pressupostària de 2020 destinada a emergència social a causa del Covid-19. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià expressa el seu reconeixement a la solidaritat de l'associació de ramaders i agricultors de Calvià que està aportant productes a les escoletes del municipi i a menjadors solidaris. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià amplia la plantilla de Serveis Socials per atendre totes les sol·licituds d'ajuda sobretot dirigides a les persones més vulnerables. Per a més informació, feu clic aquí.

L'Ajuntament de Calvià posa a disposició de les persones sense llar del municipi diferents serveis coordinats per diversos departaments municipals. Per a més informació, feu clic aquí.

Suspensió de la reunió del Fòrum de Turisme de Calvià. D'acord amb el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, el Fòrum de Turisme del proper mes d'abril queda ajornat, pendent de nova data.

L'Ajuntament de Calvià posposa l'inici del pagament d'impostos municipals i bonifica el cent per cent la taxa d'ocupació de la via pública de bars i restaurants. Per a més informació, feu clic aquí

L'Ajuntament de Calvià cedeix vehicles per al trasllat de sanitaris a domicilis i elaborarà menús per al col·lectiu de professionals de centres de salut del municipi.
Per a més informació, feu clic aquí.

Serveis especials de neteja i recollida a Calvià. Per a més informació, feu click aquí.

L'Ajuntament agraeix que s'ofereixin persones voluntàries i demana romandre a casa com a mesura de prevenció del coronavirus. Per a més informació, feu clic aquí.